Friday, March 5, 2021

Neelofa Hadiahkan Seterika RM13 Ribu Pada Kakak. Ini Kelebihan Seterika Harga Kayangan

Min syak lepas ni, seterika jenama Laurastar ini akan menjadi trending selepas Thermomix. Tak dinafikan, apa saja yang Lofa buat pasti trending. Terbaru, usahawan...
More

    Terkini

    Top 5 Filem Pilihan Oijom Di Pawagam

    Bermula dari 5 Mac 2021, kerajaan sudah membenarkan panggung wayang di Malaysia kembali beroperasi. Oijom pasti, mesti ramai yang sudah tidak sabar-sabar untuk menonton filem...

    Kongsi Fahaman Anti Vaksin, Laman Sosial Bekas Pelakon Komedi Dipantau

    Berhati-hati kongsi info di laman sosial...

    Zahirah MacWilson & Aiman Hakim Ridza Dedah Wajah Anak

    Akhirnya pasangan pelakon popular, Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza mendedahkan wajah bayi sulung mereka secara rasmi di Instagram masing-masing. Turut didedahkan adalah nama sulung...

    Dakwa Diri Difitnah Peminat K-pop, Janna Nick Bersumpah Sambil Pegang Al Quran

    Nama pelakon sensasi Janna Nick sekali lagi menjadi trending di Twitter hari ini.


    Semuanya gara-gara dia dikecam hebat oleh peminat fanatik K-pop.

    Ini berikutan video lamanya yang sedang ketawa dalam Instagramn Story Sharifah Sakinah tentang seorang bintang K-pop yang meninggal dunia pada tahun 2018 kembali tular di aplikasi Tik Tok.

    Janna tampil menjelaskan situasi yang sebenar di dalam sebuah video yang dimuatnaik di Instagramnya.


    Kata Janna, dia sama sekali tiada niat untuk mempersendakan bintang K-pop berkenaan dan hanya mentertawakan Sharifah Sakinah yang disangka cuba ‘membahan’ Janna. 


    Dalam video itu juga, Janna turut bersumpah sambil memegang Al Quran demi mempertahankan tindakannya itu.

    “Kepada semua peminat fanatik K-pop, Saya nak beritahu bahawa awak semua ni telah fitnah saya. Sebab saya tidak tahu video itu sebenarnya ditujukan untuk siapa pada hari itu.

     
    “Kalau awak peminat fanatik K-pop, awak jangan ‘expect’ semua orang kenal siapa-siapa. Saya gelak sebab saya ingat Kinah ‘bahan’ saya. Demi Allah saya ingat untuk Saya! “,  Jelasnya.


    Kata Janna lagi, pada tahun 2018, dia mengambil pendekatan untuk berdiam diri, tetapi kali ini dia terpaksa bersuara apabila netizen cuba mengheret ibunya sekali.


    Video Janna itu telah mendapat hampir 500 ribu tontonan dan lebih dari 15 ribu komen.

    Latest Posts

    Top 5 Filem Pilihan Oijom Di Pawagam

    Bermula dari 5 Mac 2021, kerajaan sudah membenarkan panggung wayang di Malaysia kembali beroperasi. Oijom pasti, mesti ramai yang sudah tidak sabar-sabar untuk menonton filem...

    Kongsi Fahaman Anti Vaksin, Laman Sosial Bekas Pelakon Komedi Dipantau

    Berhati-hati kongsi info di laman sosial...

    Zahirah MacWilson & Aiman Hakim Ridza Dedah Wajah Anak

    Akhirnya pasangan pelakon popular, Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza mendedahkan wajah bayi sulung mereka secara rasmi di Instagram masing-masing. Turut didedahkan adalah nama sulung...

    Gosip

    Ziana Zain Dan Mas Idayu Bermadu?

    Mesti ramai pembaca Oijom yang terkejut dan tidak sangka apabila membaca tajuk artikel ini kan? Tetapi memang benar mereka berdua hidup bermadu, cuma ia sekadar...

    Tayang Tubuh Di Instagram, Naim Daniel Buat Iman Netizen Lemah

    Semalam penyanyi dan pelakon popular Naim Daniel telah memuatnaik sebuah foto dirinya yang tidak berbaju. Foto yang berwarna hitam putih berkenaan menampakkan tubuh Naim yang...

    Netizen Puji Anak Fasha Sandha Cantik Macam Snow White

    Bagi anda yang mengikuti akaun rasmi Instagram pelakon Fasha Sandha, pasti anda sering lihat wajah bayi baru Fasha dan suaminya Aidil Aziz. Fasha sering berkongsi...

    “Bini Aku Jangan Usik, Aku Cari Sampai Dapat!” Shuib

    Semalam penyanyi dan usahawan popular, Siti Sarah Raissuddin ada memuatnaik 'screenshot' mesej daripada netizen yang tidak berpuas hati dengannya. Dalam mesej yang di hantar oleh...

    Zarina Anjoulie & Bekas Suami Sudah Rujuk

    "Wahai pompuan2 yg dok dm2 yas aku rasa skrang korang dah boleh la stop dm2 laki aku ye.. tak marah pesan je... https://www.instagram.com/p/CL5nryZMC5B/ Aku n...